Autoschade laten herstellen door vakkundige monteurs in Medemblik

Van autoschade wordt natuurlijk niemand blij. Door het voertuig weer in perfecte staat terug te brengen, verlaten onze klanten de garage gelukkig alsnog met een glimlach op hun gezicht. We verwerken alleen premiumproducten wat resulteert in een uitmuntend eindresultaat. Schade? Welke schade? 
 

Allround autoschadeherstelbedrijf in Purmerend

Autoschade KWB – Medemblik laat u niet met brokstukken achter

Bij Autoschade KWB – Medemblik herstellen we de schade aan personenwagens, motorfietsen en lichte bedrijfsauto’s. We besteden veel zorg aan uw voertuig, zodat deze er weer als nieuw bij staat wanneer u na de reparatie uw auto of motor komt ophalen.

Hiervoor brengt u uw voertuig naar Autoschade KWB – Medemblik:

  • spuitwerk
  • spotrepair
  • restylen (uitdeuken zonder spuiten)
  • ruitreparatie en -montage
  • kunststofreparaties
  • schadetaxatie
  • licht industrieel spuitwerk
  • integraal schadeherstel zoals aircoreparatie, motor en uitlaat

Loop gerust bij ons binnen voor een offerte, schadetaxatie of gewoon advies. Uiteraard is dit vrijblijvend en zonder kosten. Of neem contact op via 0227 - 542 000 of het contactformulier

Betaalbare oplossing voor autoschadeherstel

Vaak is aanrijdingschade niet verhaalbaar of niet (voldoende) gedekt door uw verzekering. Deze kosten zijn dan (grotendeels) voor uw eigen rekening. Om uw uitgaven hiervoor zoveel mogelijk te beperken, zoekt Autoschade KWB – Medemblik met u naar een passende oplossing. We beschikken over een uitgebreid netwerk van demontagebedrijven waardoor we snel over betaalbare, originele onderdelen beschikken. Die onderdelen brengen we weer in nieuwstaat en zo houden we de kwaliteit hoog. Ook door het gebruik van moderne technieken zoals spotrepair, restylen en kunststof lassen, zijn er minder snel nieuwe onderdelen nodig en blijft de prijs van het schadeherstel lager.
 

Veilige en milieuverantwoorde werkplaats

Onze werkplaats is ingericht om verschillende soorten personen- en bedrijfsauto’s efficiënt en volgens hoge kwaliteitseisen te herstellen. Bovendien is een milieuverantwoorde werkwijze bij Autoschade KWB van groot belang. Bij de inrichting van ons bedrijfspand was het een belangrijk uitgangspunt om zo min mogelijk schadelijke stoffen te laten vrijkomen. Zo zijn onze twee spuitcabines ook volledig aangepast voor het gebruik van lak op waterbasis. Uw auto wordt op een milieuvriendelijke wijze en volgens de nieuwste technieken gespoten.